Permite norocului să fie de partea ta!

Bijuterii TV

Pietrele norocoase ale anului 2023  


Uneori, în viață, există momente în care ne confruntăm cu dificultăți și am dori să avem un pic mai mult noroc pentru a ne atinge scopurile. Încă din antichitate, oamenii s-au bazat pe puterea pietrelor prețioase și a talismanelor, considerându-le capabile să influențeze pozitiv viața noastră.

Există o mare cerere pentru pietrele prețioase care au proprietăți vindecătoare și pentru bijuterii care sunt considerate norocoase, iar mulți oameni caută astfel de produse în conformitate cu semnele lor zodiacale.
 
Însă care dintre pietrele prețioase este cea mai potrivită?  

Cea mai des întâlnită întrebare adresată de clienții noștri este: care este piatra prețioasă potrivită pentru a atrage norocul, pentru a câștiga mai mulți bani, pentru a atrage iubirea sau pentru a avea un efect pozitiv asupra bunăstării generale?

Iată cele 3 pietre prețioase cu cele mai renumite proprietăți benefice. Alegerea celei mai potrivite pietre pentru tine va fi astfel mai ușoară.
image

 1. Bijuteriile cu citrin: aduc norocul în viața ta.


Citrinul, numit și "Piatra comercianților norocoși", este cunoscut pentru capacitatea sa de a aduce noroc în afaceri și bani. Această piatră prețioasă are o energie puternică, capabilă să inverseze ghinionul și să aducă evenimente norocoase. Culoarea sa galbenă, similară cu cea a soarelui, este asociată cu energia vieții și a creativității, care conduc la succes și bogăție.


Această bijuterie poate stimula creativitatea și poate dezvălui oportunități noi și neașteptate, care să vă ajute să atrageți mai ușor prosperitatea financiară.

  

Se spune că cei care poartă bijuterii cu citrin vor găsi soluții inovatoare și inteligente pentru a aduce prosperitatea în viața lor mai rapid. În plus, aceste bijuterii pot încuraja generozitatea față de ceilalți și să înțelegi că atunci când dai, primești înapoi.


Încercați să purtați un inel sau un pandantiv cu citrin pentru a vă spori șansele de a vă atinge obiectivele. Se spune că purtarea bijuteriilor cu citrin poate facilita apariția de oportunități financiare favorabile.

image

2. Bijuterii cu Peridot: pentru prosperitate


Peridotul este cunoscut sub numele de Piatra Banilor din motive bine întemeiate. Această piatră prețioasă poate fi de mare ajutor în obținerea averii, dar și în creșterea voinței și vitalității. Peridotul poate ajuta la atingerea obiectivelor cu mai multă ușurință.


 Se crede că peridotul are puterea de a purifica gândurile necesare pentru a crea bani și bogăție. De asemenea, această piatră poate fi de mare ajutor în luarea deciziilor corecte care să ducă la abundență financiară.


Acesta consolidează încrederea și hotărârea. Dacă v-ați adunat curajul de a face ceva de mult timp, atunci peridotul este piatra norocoasă pentru dumneavoastră!


Cerceii și inelul cu peridot sunt considerate cele mai puternice bijuterii, deoarece acestea vă permit să vizualizați piatra zilnic, astfel încât să nu vă pierdeți scopul și să mențineți o minte clară. 


Pentru a fi mai hotărâți și a obține mai rapid securitate financiară, puteți să vă completați colecția de bijuterii cu un articol ce conține peridot.

image

 3. Ametistul: piatra pentru o viață mai bună


Se spune că ametistul este una dintre cele mai norocoase pietre prețioase, având o gamă largă de utilizări. Această piatră prețioasă poate aduce armonie și echilibru chiar și în cele mai dificile situații de viață. . 


Dacă simțiți că sunteți adesea ghinionist, obținerea unei pietre norocoase cu ametist brut sau lustruit ar putea fi o soluție bună. Se consideră că nuanțele violet închis au un efect mai puternic, iar ametistul poate juca un rol esențial în a atrage bogăția și a aduce o perioadă fericită în viața ta.  


Dacă întâmpinați probleme la locul de muncă sau la școală, purtarea unei bijuterii cu ametist poate ajuta la întărirea cunoștințelor și la îmbunătățirea capacității de rezolvare a problemelor cu care vă confruntați.  


Ametistul poate fi purtat sub diferite forme, cum ar fi talisman, pandantiv, colier sau inel cu ametist, iar cerceii cu ametist sunt, de asemenea, o opțiune populară. În orice formă alegeți să purtați ametistul, această piatră prețioasă este cunoscută pentru capacitatea sa de a aduce armonie și echilibru în viața dumneavoastră.  

Asigurăm 100% satisfacție garantată.

Chiar dacă nu putem garanta în totalitate proprietățile vindecătoare menționate despre pietrele prețioase, suntem convinși că veți fi complet mulțumiți de achiziția făcută din magazinul nostru online BijuteriiTV. Produsele noastre cu pietre prețioase sunt de calitate superioară, cu o valoare înaltă și durabile în timp. 

*Vă reamintim că informațiile furnizate sunt bazate pe surse istorice și tradiționale și nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale.

Logo

Bijuterii cu Citrin de la 141 Lei

Inele de argint, cercei, pandantive, brățări și coliere la reducere

Bijuterii Peridot de la 226 Lei

Inele de argint, cercei, pandantive, brățări și coliere la reducere

Bijuterii cu Ametist de la 266 Lei

Inele de argint, cercei, pandantive, brățări și coliere la reducere

Întrebări frecvente  

Cum pot comanda?

Puteți plasa comanda pe site-ul nostru web, unde o vom procesa imediat. Adăugați produsele selectate în coș, apoi finalizați comanda după introducerea adresei de livrare.Veți primi un e-mail sau un sms care va confirma comanda. Dacă nu ați primit o astfel de confirmare, comanda dumneavoastră nu a fost finalizată, vă rugăm să contactați colegii noștri la 031/8242888 în zilele lucrătoare între orele 08.00 și 16.00 sau să ne scrieți la următoarea adresă de e-mail:web@bijuteriitv.ro

Cum pot schimba bijuteriile datorită unei probleme de dimensiune?

Puteți solicita înlocuirea bijuteriilor în termen de 30 de zile după primirea coletului datorate unei probleme de dimensiune sau dacă vă răzgândiți.Din motive de igienă, putem înlocui doar bijuteriile care nu au fost încă purtate (în cazul unui inel, probarea nu este considerată purtare).Trimiteți înapoi produsul, indicați motivul returnării (dimensiune incorectă) pe formularul de returnare și specificați dimensiunea dorită în secțiunea de comentarii.Vom schimba bijuteriile și le vom livra gratuit cu serviciul de curierat FAN Curier

Pot comanda telefonic?

Da,vă puteți plasa comanda prin telefon. Colegii noștri sunt bucuroși să vă ajute să alegeți o dimensiune la bijuterii și să vă ofere informații despre aromele parfumurilor sau alte produse. Vă așteptăm apelul la numărul de telefon 031/8242888 în zilele lucrătoare între orele 08.00-16.00 sau ne scrieți la următoarea adresă de e-mail:web@bijuteriitv.ro  

Cum pot urmări comanda mea?

Dacă doriți să aflați informații cu privire la locația coletului dumneavoastră, puteți contacta serviciul de curierat la 021 9336(FAN Curier) sau introduceți numărul de urmărire a coletului după deschiderea următorelor linkuri în funcție de firma la care vă este predat coletul: https://www.fancourier.ro/en/awb-tracking/ (FAN Curier) 

Fiecare bijuterie vine cu un certificat de autenticitate?

Toate bijuteriile noastre din piatră prețioasă vin cu un card de autenticitate care certifică numărul de carate, locul de origine și dimensiunea pietrei prețioase. Pentru cristalele de zirconiu cubice și bijuteriile cu perle reale, nu este posibil să se solicite un card de certificare de la autorități, deoarece numai pietrele prețioase și semiprețioase pot fi licențiate oficial.

Cum pot plăti produsul comandat?

Momentan singura modalitate de plată este cea în numerar, în siguranță la curier,la momentul primirii comenzii   

Ce dimensiune are piatra în bijuterii?

Fiecare dintre bijuteriile noastre conțin pietre diferite de diferite dimensiuni. Vă indicăm cu precizie numărul de carate și greutatea bijuteriilor pe în descrierea produsului, unde veți găsi fotografii și în multe cazuri, recomandări cu privire la bijuterii. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați serviciul nostru de relatii cu clienți prin telefon sau e-mail. Vă stăm la dispoziție. 

Pot anula comanda mea?

Puteți anula comanda fără justificare la  031/8242888 în zilele lucrătoare între orele 08.00-16.00 sau ne puteți scrie la următoarea adresă de e-mail: web@bijuteriitv.ro.Mulți doresc doar întârzierea comenzii, în loc de anularea acesteia.Puteți solicita o întârziere de până la 30 de zile.

Aș dori să îmi programez comanda pe mai târziu

Dacă nu programați data livrării coletului, acesta vă va fi livrat în termen de 2-3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Dacă doriți să programați livrarea, selectați data pe pagina din Cosul de cumpărături, înainte de a introduce adresa de expediere sau introduceți în caseta de Comentarii când vi se va cere. Dacă, după plasarea comenzii, decideți să solicitați coletul mai târziu, vă rugăm să ne anunțați colegii la 031/8242888 în zilele lucrătoare între orele 08.00 și 16.00 sau să ne scrieți la următoarea adresă de e-mail: web@bijuteriitv.ro  

Am primit un e-mail că pachetul meu este pe drum, totuși la FAN courier sau Cargus este scris că pachetul nu a fost încă predat.

Produsele dumneavoastră vor fi ambalate imediat după finalizarea comenzii și apoi predate serviciului de curierat și vă vom trimite o notificare prin e-mail cu datele de urmărire. Pachetul va apărea în sistemul FAN curier doar după câteva ore. Dacă totuși nu vedeți pachetul pe pagina de urmărire a FAN Curier a doua zi după notificarea prin e-mail, vă rugăm să ne contactați la 031/8242888

WITCHER 3
ACCESORII

EȘARFE 100% CASMIR

Eșarfe și accesorii autentice din cașmir de calitate superioară și gamă largă de eșarfe de mătase
Reducere de 60-70%!

BATTLEFIELD 1
PARFUMURI ARĂBEȘTI

PARFUMURI

Mirosuri de lungă durată, irezistibile timp de 48 de ore. 100 ml apă de parfum pentru femei și bărbați.Parfumuri cu -85% reducere!

ASSASSIN’S CREED
BIJUTERII DE LUX

ARGINT SI AUR

Sunt disponibile sute de bijuterii cu pietre prețioase, fiecare certificată individual. Plata la livrare în condiții de siguranță în termen de 3 zile lucrătoare. 🤲🏼

WATCH DOGS 2
COLECȚIA GAURA PEARLS

PERLE REALE

Bijuterii de o eleganță rafinată și calitate impecabilă, cu perle naturale, care vor scoate în evidență frumusețea și farmecul dumneavoastră feminin!